Σχολή Προπονητών

Γ, Β ΚΑΙ Α ΕΠΙΠΕΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τα πρακτικά μαθήματα για όλες τις σχολές θα γίνουν στην Αθήνα και θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024 έως και το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024.Τα πρακτικά μαθήματα θα διδάξουν προπονητές επιλεγμένοι από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Τα θεωρητικά μαθήματα θα ξεκινήσουν για κάθε σχολή ανάλογα με την πορεία των διαδικασιών από το υπουργείο, μέσα στο καλοκαίρι.

Οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τα θεωρητικά μαθήματα σε ωράριο της επιλογής τους, μέσα από την ειδική πλατφόρμα (η επιλογή του ωραρίου είναι αποκλειστικά στην ευχέρεια του σπουδαστή- ασύγχρονη τηλεκπαίδευση).

Θα σταλούν με email οι πληροφορίες εισόδου στην ειδική πλατφόρμα, ενώ θα υπάρξει και σχετική ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Τα χρηματικά ποσά για τα συνολικά δίδακτρα φοίτησης εκάστου σπουδαστή καθορίζονται για κάθε σχολή σύμφωνα με το αντίστοιχο ΦΕΚ, το οποίο καταβάλλεται ανταποδοτικά και κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό της Ομοσπονδίας.

Η καταβολή των χρημάτων μπορεί να γίνει είτε με μια εφάπαξ καταβολή πριν την έναρξη των μαθημάτων είτε σε δύο δόσεις ευρώ, ως εξής:

1. Ημερομηνία μιας εφάπαξ καταβολής: 20 ημέρες πριν την έναρξη της κάθε σχολής
  2. Ημερομηνία καταβολής 1ης δόσης: 20 μέρες πριν την έναρξη κάθε σχολής
  3. Ημερομηνία καταβολής 2ης δόσης: 2 μήνες μετά την έναρξη κάθε σχολής

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Α’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ: €700
Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ: €600
Γ’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ: €500

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ Τράπεζα Πειραιώς GR1601715780006578141679302 PIRBGRAA Δικαιούχος: Ελληνική Ομοσπονδία Τσιρλίντινγκ Αιτολογία Κατάθεσης: Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ η εξής σημείωση: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (σπουδαστή) – ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (το ανάλογο επίπεδο σχολής, π.χ Γ ΕΠΙΠΕΔΟ, Β ΕΠΙΠΕΔΟ, Α ΕΠΙΠΕΔΟ)
Προστασία Δεδομένων

Ο ΕΟΤ-ΑΟΧ βεβαιώνει ότι τηρεί το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και ότι τα ανωτέρω στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στα πλαίσια της επιδίωξης του ανωτέρω σκοπού.

Αναλυτικές οδηγίες για κάθε σχολή μπορείτε να δείτε παρακάτω.