ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΣΙΡΛΙΝΤΙΝΓΚ
(ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ)
Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τα θεωρητικά μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ.
Οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τα θεωρητικά μαθήματα σε ωράριο της επιλογής τους, μέσα από την ειδική πλατφόρμα (η επιλογή του ωραρίου είναι αποκλειστικά στην ευχέρεια του σπουδαστή- ασύγχρονη τηλεκπαίδευση).

Θα σταλούν με email οι πληροφορίες εισόδου στην ειδική πλατφόρμα, ενώ θα υπάρξει και σχετική ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση πριν την έναρξη των μαθημάτων.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Μια πρώτη εκτίμηση σχετικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των πρακτικών μαθημάτων είναι η περίοδος 2 με 9 Ιανουαρίου 2022. Σε αυτή τη χρονική περίοδο είναι διαθέσιμοι οι προπονητές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας οι οποίοι και θα διδάξουν, γεγονός που συμπίπτει με την παύση λειτουργίας των συλλόγων και των σχολείων λόγω των Χριστουγέννων. Οι παραπάνω ημερομηνίες για τα πρακτικά μαθήματα και όλη η διαδικασία θα είναι σε συνάρτηση των εξελίξεων σε ότι αφορά τον covid-19.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

Σύμφωνα με το ΦΕΚ Αριθμ. οικ. 56146 άρθρο 5 παράγραφος 2, το χρηματικό ποσό για τα συνολικά δίδακτρα φοίτησης εκάστου σπουδαστή καθορίζεται στο ποσό των 300 ευρώ, το οποίο καταβάλλεται ανταποδοτικά και κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό της Ομοσπονδίας.

Η καταβολή των χρημάτων μπορεί να γίνει είτε με μια εφάπαξ καταβολή των 300 ευρώ πριν την έναρξη των μαθημάτων είτε σε δύο δόσεις των 150 ευρώ, ως εξής:

1. Ημερομηνία μιας εφάπαξ καταβολής: έως 20/7/2021
  2. Ημερομηνία καταβολής 1ης δόσης: έως 20/7/2021
  3. Ημερομηνία καταβολής 2ης δόσης: έως 15/9/2021

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Τράπεζα Πειραιώς
GR1601715780006578141679302
PIRBGRAA

Δικαιούχος:
Ελληνική Ομοσπονδία Τσιρλίντινγκ

Αιτολογία Κατάθεσης: Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ η εξής σημείωση:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (σπουδαστή) – ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Προστασία Δεδομένων

Ο ΕΟΤ-ΑΟΧ βεβαιώνει ότι τηρεί το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και ότι τα ανωτέρω στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στα πλαίσια της επιδίωξης του ανωτέρω σκοπού.