Θερμή υποδοχή των εθνικών ομάδων Cheerleading από τον Υπουργό Αθλητισμού

Featured, Δελτία Τύπου Ομοσπονδίας

Δελτίο Τύπου
Μ. Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Θερμή υποδοχή των εθνικών ομάδων Cheerleading
από τον Υπουργό Αθλητισμού

Τις Χάλκινες Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες και τις Εθνικές ομάδες Cheer Pom και Cheer Hip Hop που μόλις είχαν επιστρέψει από το Ορλάντο της Αμερικής και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading, υποδέχθηκε στο Υπουργείου Αθλητισμού, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, την Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου 2024.

Αφού συνεχάρη το ζευγάρι του Cheer Hip Hop, Άννα Γερογιάν και Θωμαή Θανάση για την κατάκτηση του μεταλλίου και όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ευχήθηκε σε όλες τις αθλήτριες λαμπρό μέλλον σε αθλητικό και ατομικό επίπεδο!

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, Μιχάλης Φουντεδάκης, μετά την θερμή υποδοχή της ελληνικής αποστολής στο Υπουργείο δήλωσε:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αναπληρωτή Υπουργό Γιάννη Βρούτση και τους συνεργάτες του για την στήριξη που παρέχουν τόσο στο άθλημα του Cheerleading, όσο και στον ελληνικό αθλητισμό. Είναι κομβικής σημασίας να νιώθουμε την Πολιτεία στο πλευρό μας και αρωγούς στις προσπάθειες μας» και συμπλήρωσε αναφορικά με τις ελληνικές συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα:

«Ο ανταγωνισμός ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για τις διακρίσεις που πέτυχαν στην Αμερική. Κάθε αθλητής και κάθε αθλήτρια τίμησαν τη γαλανόλευκη και εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα. Νιώθουμε περήφανοι για το Χάλκινο Μετάλλιο που κατέκτησαν οι αθλήτριες στην κατηγορία Cheer Hip Hop Double».

Η Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading Ευαγγελία Κρητικού δήλωσε:

«Συγχαρητήρια σε όλες τις ελληνικές ομάδες που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading! H αντιμετώπιση δύσκολων αντιπάλων όπως η Αμερική, το Μεξικό, η Ιαπωνία και άλλες μεγάλες δυνάμεις, απαιτεί πραγματικά κουράγιο και αφοσίωση. Είναι υπέροχο που οι ομάδες μας στάθηκαν επάξια και κατέκτησαν σημαντικές θέσεις στην Παγκόσμια κατάταξη. Η κατάκτηση  του χάλκινου μεταλλίου είναι πραγματικά πολύ μεγάλη διάκριση για το άθλημά μας. Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες, τον σύλλογο και τους αρωγούς που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση για την θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξε».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp