Στο Λουτράκι «χτυπάει» η καρδιά του Cheerleading

Δελτία Τύπου Ομοσπονδίας

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Η αντίστροφη μέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας Cheerleading έχει ξεκινήσει κι από την ερχόμενη Παρασκευή έως την Κυριακή το Λουτράκι θα γεμίσει αθλητές, χορό και θέαμα

Το Λουτράκι των… ρεκόρ είναι έτοιμο να υποδεχτεί το πολυπληθέστερο Κύπελλο Ελλάδας που έχει γίνει ποτέ. Οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν τις 900 και συνολικά θα αγωνιστούν περίπου 150 ομάδες από όλη την Ελλάδα. 

Στο Κύπελλο Ελλάδας Cheerleading, όπως κάθε χρόνο διεθνείς εισηγητές – κριτές θα έρθουν από το εξωτερικό, προκειμένου να δείξουν τα νέα προγράμματα στις ομάδες. Πιο συγκεκριμένα οι Mateja Grbec (Σλοβενία  Cheer Pom), Sasa Stiftar (Σλοβενία – Cheer Jazz), Tim Aafjes (Ολλανδία – Cheer Hip Hop) και Clint Johnson (Αμερική – Cheerleading) θα δώσουν μία ακόμη ξεχωριστή εμπειρία στις ομάδες. 

To #cheerchallenge:  Οι συμμετέχοντες θα κληθούν για άλλη μια φορά,  να φέρουν εις πέρας την πρόκληση του Κυπέλλου καθώς την  Παρασκευή και το Σάββατο θα διδαχθούν τις χορογραφίες από τους coaches και την Κυριακή θα διαγωνιστούν και θα κριθούν σε αυτές.

Παράλληλα με την διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας Cheerleading θα διεξαχθεί το Loutraki Cheer Challenge Cup και οι Α’ προκριματικοί αγώνες για το επερχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ζευγαριών και ομάδων.

Οι αγώνες διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων και την πολύτιμη βοήθεια του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Αθλητισμού Αθανάσιου Παπαθανασίου και του αναπληρωτή προϊσταμένου Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Παναγιώτη Αργύρη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/3/2024 & ΣΑΒΒΑΤΟ 2/3/2024: 
ΕΚΜΑΘΗΣΕΙΣ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/3/2024:
Α’ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΣΙΡΛΙΝΤΙΝΓΚ 2024
https://drive.google.com/file/d/1JeXOTIbFEGaW3vVeDxaatlPtqU8xLPEw/view?usp=sharing

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/3/2024:
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΣΙΡΛΙΝΤΙΝΓΚ 2024 ΚΑΙ Α’ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΣΙΡΛΙΝΤΙΝΓΚ 2024
https://drive.google.com/file/d/1JfiwC3mCJqdfd3UJuhb3O_uBhSwLlaGH/view?usp=sharing

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp