Σεμινάρια Προπονητών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Cheerleading (ICU) στην Αθήνα 17, 18, 19 Νοεμβρίου 2023

Σεμινάρια

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τσιρλίντινγκ (ICU) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τσιρλίντινγκ (ΕΟΤ-ΑΟΧ), διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια προπονητών 1ης και 2ης φάσης (Coaches Education Course Phase 1 and Phase 2).

Συγκεκριμένα, διοργανώνονται τα παρακάτω:

 • Performance Cheer Coaches’ Education Course Phase 1 (2 ημέρες) / 17 & 18/11/2023
  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι πληρούν τουλάχιστον μια από τις παρακάτω προϋποθέσεις:

     • Απόφοιτοι/ φοιτητές-τριες Γυμναστικής Ακαδημίας
     • Προπονήτριες/τες με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ΓΓΑ
     • Απόφοιτοι ΙΕΚ προπονητικής
     • Αθλήτριες και Αθλητές της κατηγορίας Performance Cheer (free style pom – jazz – hip hop) άνω των 18 χρονών, που έχουν συμμετάσχει τουλάχιστον σε 2 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cheerleading.
     • Πιστοποιημένοι δάσκαλοι/δασκάλες χορού (hip hop – jazz – latin, κ.λπ.)
     • Απόφοιτοι ιδιωτικών σχολών Aerobic & Fitness, κ.λπ.

 • Performance Cheer Coaches’ Education Course Phase 2 (1 ημέρα) / 19/11/2023
  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι πληρούν τουλάχιστον μια από τις παρακάτω προϋποθέσεις:

     • Έχουν πιστοποιητικό 1ης φάσης σε ισχύ (από το 2020 και μετά).
     • Έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το σεμινάριο 1ης φάσης των προηγούμενων 2 ημερών

 • Performance Cheer Recertification (Ανανέωση πιστοποίησης): Όσοι προπονητές έχουν πιστοποιητικό Phase 1 το οποίο δεν είναι πλέον σε ισχύ, μπορούν να παρακολουθήσουν απευθείας το Phase 2 μέσω του οποίου παίρνουν ταυτόχρονα ανανέωση και για το Phase 1.
  Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την ΕΟΤ-ΑΟΧ, πριν κάνετε κάποια εγγραφή στο σύστημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

 • Cheerleading Coaches’ Education Course Phase 1 (2 ημέρες)/ 17 & 18/11/2023
  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι πληρούν τουλάχιστον μια από τις παρακάτω προϋποθέσεις:

     • Απόφοιτοι/ φοιτητές-τριες Γυμναστικής Ακαδημίας
     • Προπονήτριες/τες με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ΓΓΑ
     • Απόφοιτοι ΙΕΚ προπονητικής
     • Αθλήτριες και Αθλητές της κατηγορίας Cheerleading (All Girls/ Coed) άνω των 18 χρονών, που έχουν συμμετέχει τουλάχιστον σε 2 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cheerleading.

Γενικές Πληροφορίες

 1. Τα σεμινάρια 1ης φάσης για το Performance Cheer και το Cheerleading (17-18/11/2023) θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα, άρα οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιλέξουν σε ποια από τις δύο κατηγορίες θα συμμετάσχουν.
 2. Performance Cheer: Όποιος παρακολουθήσει για πρώτη φορά τα σεμινάρια αυτά και θέλει να λάβει μέρος και στις δύο φάσεις (κάτι που προτείνεται), παρόλο που δεν γνωρίζει αν θα περάσει επιτυχώς από την 1η φάση, θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή και στις 2 φάσεις.
 3. Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στα αγγλικά από προπονητές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Θα υπάρξει διαδοχική μετάφραση, ενώ η τελική εξέταση θα γίνει στα αγγλικά μέσω της online πλατφόρμας της ICU, αλλά θα υπάρξει μεταφρασμένο το κείμενο για όποιον χρειάζεται σχετική βοήθεια.
 4. Η δήλωση συμμετοχής καθώς και η καταβολή του κόστους συμμετοχής γίνεται μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (ICU) : icu.member365.org, όπου είτε θα συνδεθείτε με στοιχεία χρήστη που ήδη έχετε (username / password) ή θα κάνετε νέα εγγραφή χρήστη.
  Η πληρωμή γίνεται απευθείας στην Παγκόσμια Ομοσπονδία (ICU) και η καταβολή του ποσού θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023.
 5. Κατά την είσοδό σας στην πλατφόρμα icu.member365.org, θα ακολουθήσετε τα εξής βήματα:
  Κεντρικό Μενού – Events – Event Calendar = θα μεταβείτε στο μήνα Νοέμβριο και στις αντίστοιχες ημερομηνίες θα βρείτε το σεμινάριο ή τα σεμινάρια του ενδιαφέροντός σας. Θα πατήσετε πάνω στο λεκτικό του σεμιναρίου και θα σας οδηγήσει στη σελίδα όπου μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας.
 6. Πληρωμή με μετρητά μπορεί να γίνει δεκτή σε περιπτώσεις συμμετοχής της τελευταίας στιγμής ή σε περίπτωση που αποδεδειγμένα έχει υπάρξει πρόβλημα με την καταβολή του τιμήματος μέσω του site της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (ICU). Παρόλα αυτά, θα πρέπει να δημιουργηθεί λογαριασμός στο icu.member365.org, διότι μέσω αυτού του συστήματος θα γίνει η εξέταση αλλά και η λήψη του πιστοποιητικού παρακολούθησης.
 7. Κατά την προσέλευσή σας στο σεμινάριο, θα πρέπει να επιδείξετε στη γραμματεία αντίγραφο του δελτίου κατάθεσης καθώς και κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει το δικαίωμα συμμετοχής σας (δελτίο φοιτητή, πτυχίο σχολής ή ΙΕΚ, δελτίο αθλητικής ιδιότητας, κλπ).

Κόστος Συμμετοχής

Performance Cheer Coaches’ Education Course Phase 1 (2 ημέρες) / 17 & 18/11/2023 – $300
Performance Cheer Coaches’ Education Course Phase 2 (1 ημέρα) / 19/11/2023 – $150
Performance Cheer Recertification (Ανανέωση πιστοποίησης) – $150
Cheerleading Coaches’ Education Course Phase 1 (2 ημέρες)/ 17 & 18/11/2023 – $300

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp