Σχολές προπονητών Cheerleading στην Αθήνα!

Featured, Δελτία Τύπου Ομοσπονδίας

Δελτίο Τύπου

Σχολές προπονητών Cheerleading στην Αθήνα!

Τελευταία παράταση δήλωσης συμμετοχής για τη Γ Επιπέδου στις 31/05/24

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού διοργανώνει 3 σχολές προπονητών Cheerleading  – Αθλητικού Ομαδικού Χορού, Γ, Β & Α Επιπέδου στην Αθήνα. Διευθυντής της Σχολής Προπονητών και για τις 3 κατηγορίες έχει οριστεί ο Θεόδωρος Μπολάτογλου, Πτυχιούχος ΣΕΦΑΑ, Phd και κάτοχος διπλώματος προπονητή Καλαθοσφαίρισης Α΄ κατηγορίας.

Τα θεωρητικά μαθήματα θα γίνουν διαδικτυακά, από ειδικά διαμορφωμένες πλατφόρμες με την παρακολούθηση να γίνεται σε ωράριο των ενδιαφερόμενων, με ασύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία. Tα πρακτικά μαθήματα για όλες τις σχολές θα γίνουν 22-31 Αυγούστου 2024 σε γήπεδο ή ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα από εξειδικευμένους προπονητές του cheerleading της Παγκόσμιας Ομοσπονδία ICU.

Στην σχολή προπονητών περιλαμβάνονται τα παρακάτω αγωνίσματα: Cheerleading All Girls, Cheerleading Goed, Cheer Freestyle Pom, Cheer Hip hop, Cheer Jazz και Cheer High Kicks.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading www.cheerleading.gr καθώς και τα δικαιολογητικά που πρέπει να αποσταλούν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp