Ρεκόρ συμμετοχών σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading και Olympus All Star Cheer Open

Δελτία Τύπου Ομοσπονδίας

ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CHEERLEADING
ΚΑΙ OLYMPUS ALL STAR CHEER OPEN

21-23 IOYNIOY 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

Αντίστροφη μέτρηση για το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading και το Olympus All Star Cheer Open 2024 που θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων, 21-23 Ιουνίου 2024.

Περισσότεροι από 1.100 αθλητές και αθλήτριες του Cheerleading από 26 συλλόγους-μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, έχουν λάβει πρόκριση για το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading και αναμένεται να εντυπωσιάσουν με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις. Πρωταρχικός στόχος η ανάδειξη των Πρωταθλητών Ελλάδας 2024 και στις μεγαλύτερες ηλικιακά κατηγορίες και η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2025 στη Σλοβενία και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2025 στην Αμερική.

Οι 26 σύλλογοι-μέλη που θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading είναι: Αμαζόνες, Ελληνικό Αστέρι, ΑΓΟΠ Μυρτάλη, ΣΗΓΑ Γύμναθλος, Σειρήνες του Βορρά, Χοροκίνηση Ναυπλίου, Πυραμίδα, Αποσπερίδες, Μωβ Κινήσεις Αιγίου, ΑΠΣ Αμπελόκηποι, ΑΚΟ Λιβαδείας, Μαζορέτες Λαμίας, Αρμονία Θήβας, Τέχνη και Άθληση Ρεθύμνου, ΓΟ Ν. Ιωνίας Εν Κινήσει, Υάδες, Άδωνης, Ελληνικές Σταγόνες, Ουράνιοι Μαχητές, ΓΣ Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης, Άλμα Ωρωπού, Τίγρεις, Αρίων 2005, ΦΟΗ Αριάδνη, Αστέρια Νέου Ηρακλείου, Έυαθλοι Τρικάλων.

Η παρέλαση των ομάδων και η τελετή έναρξης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 στις 12.00 το μεσημέρι.

Παράλληλα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading 2024 και στο Olympus All Star Cheer Open 2024, θα εορτασθεί η Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα με τη συνεργασία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Με συμμετοχές από το εξωτερικό και κάθε άκρη της Ελλάδας, θα διεξαχθεί το Olympus All Star Cheer Open 2024. Ουκρανία, Πολωνία, Φιλανδία, Λιθουανία και Κύπρος θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση που περιλαμβάνεται στην Ευρωπαϊκή Cheer League. Συνολικά οι συμμετοχές στο Olympus All Star Cheer Open, ξεπερνάνε τις 1.800 από 58 αθλητικούς φορείς.

Η παρέλαση των ομάδων και η τελετή έναρξης του Olympus All Star Cheer Open 2024 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 στις 13:00.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp