Προκριματικοί Cheerleading σε Θεσσαλονίκη και Αλίαρτο

Δελτία Τύπου Ομοσπονδίας

Ο δρόμος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading 2024 που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων, 21-23 Ιουνίου 2024, περνάει από τη Θεσσαλονίκη και τον Αλίαρτο για τους β’ και γ’ προκριματικούς αγώνες.

Μετά τις προκρίσεις που δόθηκαν μέσω του Κυπέλλου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι, αρχές Μαρτίου, η αγωνιστική δράση θα βρεθεί στην συμπρωτεύουσα  και το Κλειστό Γήπεδο Μίκρας, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024. Στη συνέχεια η δράση ταξιδεύει στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων και το Κλειστό Αλιάρτου το Σάββατο 6 Απριλίου. Τους αγώνες θα κρίνουν Διεθνής Κριτές.

Να θυμίσουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στους Προκριματικούς έχουν όλα τα σωματεία-μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading και όλοι οι αθλητές-αθλήτριες με ενεργό δελτίο. Τα αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν είναι Team Cheer Freestyle Pom, Team Cheer Hip Hop, Team Cheer Jazz, Cheerleading All Girls, Cheerleading COED, Double Cheer Freestyle Pom, Double Cheer Hip Hip. Οι ηλικιακές κατηγορίες είναι Senior, Junior, Youth και Primary.  

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp