Πανδαισία χρωμάτων στην Θεσσαλονίκη

Δελτία Τύπου Ομοσπονδίας

Η Θεσσαλονίκη και το Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας γέμισαν με χρώματα από τις εντυπωσιακές στολές των αθλητριών και των αθλητών του Cheerleading. Ομάδες από την Βόρεια Ελλάδα, έδωσαν το παρών και εντυπωσίασαν με τις αγωνιστικές τους επιδώσεις. Ο 2ος σταθμός του 5ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Cheerleading, στέφθηκε ομοίως με επιτυχία και πλέον σειρά παίρνει η Κέρκυρα και το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο του νησιού, το διήμερο 24 και 25 Ιουλίου 2021.

Αξίζει να αναφερθεί πως μέχρι στιγμής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν αγωνιστεί πάνω από 100 συμμετοχές σε ομάδες και ντουέτα.

Ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, Σταύρος Σούλιος, που βρέθηκε στο Κλειστό της Μίκρας δήλωσε:

«Οι αθλητές και οι αθλήτριες του cheerleading έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ευχαριστούμε τους γονείς, που παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, στάθηκαν δίπλα στους κατά τόπους συλλόγους και στηρίζουν το άθλημα μας. Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες τις ομάδες που έλαβαν και θα λάβουν μέρος στο 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα».

Να θυμίσουμε πως το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξάγεται με ειδικές συνθήκες βιντεοσκόπησης σύμφωνα με το υγειονομικό αγωνιστικό πρωτόκολλο, όπως αυτό έχει εγκριθεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Τους διαγωνιζόμενους θα κρίνουν Διεθνής κριτές από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, μέσω των βιντεοσκοπημένων συμμετοχών που θα παρακολουθήσουν από ειδικά διαμορφωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Τέλος, η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading, θα πραγματοποιήσει και εμβόλιμες ημέρες βιντεοσκοπήσεων, στην περίπτωση που κάποιες ομάδες αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τις υπάρχουσες συνθήκες λόγω του Covid 19.

Μέγας Χορηγός: Blue Star Ferries/ANEK – Χορηγοί: FOST, Chronoteam – Υποστηρικτές: EKKA, LG, Ερυθρός Σταυρός.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp