Όλη η Ελλάδα χόρεψε σε ρυθμούς Cheerleading

Δελτία Τύπου Ομοσπονδίας

Δελτίο Τύπου Νο 2
Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Απ’ τον Βορρά μέχρι τον Νότο, με τα pom pom στα χέρια…

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Cheerleading που ακολούθησε χρονικά του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.  Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1.300 και προέρχονταν από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Κρήτη, Κέρκυρα, Αντίπαρος, Μολάοι Λακωνίας, Λαμία, Λιβαδειά, Θήβα, Αίγιο, Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Άστρος Κυνουρίας είναι μερικές από τις περιοχές που βρέθηκαν στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου 2017. Σε αυτό το αναπτυξιακό φεστιβάλ του cheerleading, όλοι συνέβαλλαν τα μέγιστα και έδειξαν την διάθεσή που υπάρχει για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος. Όλοι οι συμμετέχοντες απήλαυσαν τους αγώνες και με χαμόγελο ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Εκτός από τους γονείς που έδωσαν… ζωή στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) με το χειροκρότημά τους, με τα καλύτερα λόγια μίλησαν και οι πέντε κριτές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στην Ελληνική Ομοσπονδία για την άρτια διοργάνωση.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading-Αθλητικού Ομαδικού Χορού (ΕΟΤ-ΑΟΧ), Μάικ Φουντεδάκης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και τις 1.300 συμμετοχές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, μα πάνω από όλα τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Η Ομοσπονδία από την πλευρά της, κατέβαλε και θα καταβάλει αδιάκοπα κάθε δυνατή προσπάθεια για την σωστή διαπαιδαγώγηση όλων των παιδιών στις αξίες του αθλήματος και του αθλητισμού», προσθέτοντας:

«Με την ίδρυση της Ελληνικής Ομοσπονδίας, το Cheerleading αυξάνει κι άλλο το επίπεδό του και συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Μάλιστα έχουμε καταθέσει φάκελο στην Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ομοσπονδία, ώστε να φέρουμε στην Ελλάδα και διεθνής διοργανώσεις».

Τέλος, το αγωνιστικό ενδιαφέρον στρέφεται στην Ελληνική αποστολή, που θα ταξιδέψει στην Πράγα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουνίου 2017.

Τα κυριότερα αποτελέσματα του 6ου Ανοιχτού Πρωταθλήματος Cheerleading

Free Style Pom Teens
1. Αμαζόνες Βάρης
2. Σειρήνες του Βορρά Κέρκυρα
3. Αθλητικός Σύλλογος «Φίλων» Κέρκυρα

Free Style Pom  Senior
1. Greek Drops
2. Αμαζόνες Ηλιούπολης
3. Bailando Fuerte

Free Style Pom Ζευγάρια
1. Δαμανάκη-Σταματάκη (Bailando Fuerte)
2. Κρητικού-Ζωχίου (Αθλητικός Σύλλογος «Ναυσικά»)
3. Σκεπετάρης-Ξυνού (Plaza De Baile)

Cheer Hip Hop Teens
1. Art & Performance Dance Theater
2. Αποσπερίδες Νέα Σμύρνη
3. ΑΓΟΠ Μυρτάλη

Cheer Hip Hop Senior
1. Greek Drops
2. Αποσπερίδες Νέα Σμύρνη
3. ΑΓΟΠ Μυρτάλη

Cheer Jazz Teens
1. Plaza De Baile
2. Dance Idols Θήβα
3. ΑΓΟΠ Μυρτάλη

Cheer Jazz Senior
1. Dance Idols Θήβα
2. Prodancers Studio
3. ΑΓΟΠ Μυρτάλη

Cheer Jazz Senior Ζευγάρια
1. Σταματοπούλου-Δελαγραμμάτικα (Greek Drops)
2. Σκεπετάρης-Ξυνού (Plaza De Baile)
3. Τσούτση-Ιωαννίδου (All Dance Academy)

Cheer For Fun Pom Teens
1. Αθλητικός Σύλλογος «Ναυσικά»
1.Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Alliento
2. Μωβ Κινήσεις Αιγίου
2. ΑΠΣ Οι Αμπελόκηποι
2.  ΘΟΗ Αριάδνη
3. ΓΣ Αίολος Πάτρας
3. Άθλησις Ιλίου

Cheerleading Solo
1. Σύρου Βενετσιάνα (ΑΚΟ Λιβαδειάς)
2. Τσαπτσαλή Στέφανη (Plaza De Baile)
3. Καρανάσιου Ευτυχία (Άθλησις Ιλίου)

ΑμεΑ Cheer Wheels Ομαδικό
1. All Dance Academy

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

[av_masonry_gallery ids=’6536,6535,6534,6533,6532,6530′ items=’24’ columns=’3′ paginate=’pagination’ size=’flex’ orientation=” gap=’large’ overlay_fx=” container_links=’active’ id=” caption_elements=’none’ caption_styling=” caption_display=’always’ color=” custom_bg=” av-medium-columns=” av-small-columns=” av-mini-columns=” av_uid=’av-2xq2xc’]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp