Μ.Φουντεδάκης: «Το Ρέθυμνο, πόλη σταθμός για το Cheerleading»

Δελτία Τύπου Ομοσπονδίας

#CheerRethymno #CheerChallenge

Δελτίο Τύπου Νο32
Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Στην Κρήτη βρέθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, Μιχάλης Φουντεδάκης, εν όψη της επικείμενης διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί 20-22 Μαρτίου 2020.

Ο πρόεδρος συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη, Στέλιο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη, Νικόλα Συριγωνάκη, με την στήριξη των οποίων θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση του Κυπέλλου στο Ρέθυμνο. Μάλιστα οι δύο πολιτειακοί παράγοντες, εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος το 2022 στο Ηράκλειο.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε κομβικής σημασίας συνάντηση και με τον Δήμαρχο του Ρεθύμνου, Γεώργιο Μαρινάκη, που με την συμβολή του Δήμου αλλά και του ιδίου, θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο το Κύπελλο Ελλάδος.

«Ό θεσμός του Κυπέλλου έχει καθιερωθεί να διεξάγεται εκτός Αθηνών, προκειμένου να γνωρίζει όλο και περισσότερος κόσμος το άθλημα του cheerleading και να εντάσσεται στην οικογένειά μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, καθώς η διοργάνωση για πρώτη φορά θα ταξιδέψει στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, Μιχάλης Φουντεδάκης μετά το ταξίδι του στην Κρήτη και συμπλήρωσε: 

«Ευχαριστούμε τόσο τον Δήμο Ρεθύμνου όσο και την Περιφέρεια Κρήτης για την βοήθεια και τη στήριξη που μας παρέχουν. Ανυπομονούμε να βρεθούμε στο Ρέθυμνο και υποσχόμαστε να γεμίσουμε το Κλειστό Γήπεδο, Μελίνα Μερκούρη με εκατοντάδες αθλήτριες και αθλητές και ανάλογο αριθμό φιλάθλων».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp