Λευτέρης Αυγενάκης: «Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στην Ομοσπονδία του Cheerleading για τη διοργάνωση»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη στάση του 4ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Cheerleading, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Βάρης από 18 έως 20 Ιουλίου 2020. Τους αγώνες στην Βάρη τίμησαν με την παρουσία τους τόσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης όσο και ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, τους οποίους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Μιχάλης Φουντεδάκης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading. Αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Είναι ότι σε κάνει να νιώθεις υγιής, αισιόδοξος και γεμάτος και αυτό το καταφέρνει το άθλημα τoυ cheerleading και η Ομοσπονδία», ανέφερε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης που πρόσθεσε:

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε κάθε αθλήτρια, σας εύχομαι πρόοδο, διακρίσεις και πολλά μετάλλια τόσο σε εγχώριες διοργανώσεις όσο και στο εξωτερικό. Επίσης συγχαρητήρια σε όλο το τιμ της Ομοσπονδίας και στους συλλόγους-μέλη της για την προσπάθεια και την δουλειά που κάνουν όλοι, ατομικά και συλλογικά».

Η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading βράβευσε τον Υφυπουργό για την δυνατότητα που έδωσε στις Ομοσπονδίες να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματά τους σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τον  ελληνικό αθλητισμό. Παράλληλα βραβεύθηκε και ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την στήριξή του τόσο στην διοργάνωση αλλά και στο άθλημα.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος κατά τη βράβευσή του δήλωσε: «Στεκόμαστε δίπλα στις διοργανώσεις του Cheerleading. Μέσα από τον αθλητισμό εκπαιδεύονται τα παιδιά μας να θέτουν στόχους και να μάχονται για να τους πετύχουν».

Τέλος, από πλευράς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, η Γενική Γραμματέας, Ευαγγελία Κρητικού σχολίασε «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading. Μας δόθηκε η ευκαιρία να του παρουσιάσουμε το άθλημά μας καθώς και τις δυνατότητες ανάπτυξής του. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο της Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο για την πολύτιμη βοήθειά του τόσο στα πλαίσια της συγκεκριμένης διοργάνωσης αλλά και γενικότερα στο άθλημα του Cheerleading.

Η αγωνιστική δράση μεταφέρεται στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 25 Ιουλίου και θα ακολουθήσει η Κέρκυρα (28/7) και το Ρέθυμνο (31/7). Να θυμίσουμε ότι η διοργάνωση πραγματοποιείται On Tour, προκειμένου να αποφευχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η μετακίνηση αθλητών-τριων λόγων των ειδικών καταστάσεων του Covid 19.