ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ, CRETA CUP & EUROPEAN CHEER LEAGUE 2023

Δελτία Τύπου Ομοσπονδίας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ, CRETA CUP & EUROPEAN CHEER LEAGUE 2023

#cheerchallenge #CheerHeraklion

#creteregion #περιφέρεια_Κρήτης

Αγώνες γεμάτοι θέαμα, ευγενή άμιλλα και εξαιρετικά προγράμματα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι του Ηρακλείου, όπου διοργανώθηκε το Κύπελλο Ελλάδας Cheerleading 2023, το Cheer Open Creta Cup 2023 και φυσικά η European Cheer League.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο υπερσύγχρονο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ηρακλείου «Δύο Αοράκια», εγκατάσταση που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, σε Πανελλήνιο, αλλά και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Φυσικά, λόγω της ανείπωτης τραγωδίας των Τεμπών, το κλίμα ήταν φορτισμένο συγκινησιακά και ως εκ τούτου η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading αποφάσισε να μην λάβει χώρα η πανηγυρική παρέλαση των αθλητριών και των αθλητών, που είχε προγραμματιστεί στο κέντρο του Ηρακλείου. Πριν την έναρξη των αγώνων, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όταν αθλητές και αθλήτριες σχημάτισαν με τα σώματά τους το σήμα του πένθους στον αγωνιστικό χώρο.

Την διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του την Κυριακή 5.3.2023 ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης και ο Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού της Γ.Γ.Α. κ. Βασίλης Κάκκος. Παράλληλα όλοι οι φορείς του Ηρακλείου και συγκεκριμένα η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου και οι μεγάλοι χορηγοί Blue Star Ferries, ANEK Lines, Heraklion Arena 2 Aorakia, Chronoteam, Elegrad, εγγυήθηκαν την επιτυχία της διοργάνωσης, τόσο όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στη μετακίνηση των ομάδων από τις πόλεις-βάσεις τους στο Ηράκλειο.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι, προεξέχοντος του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας κ. Jeff Webb, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άρτια διοργάνωση των αγώνων, τονίζοντας ότι η χώρα μας έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί σε πρωτεύουσα του CHEERLEADING, τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp