Η Ελλάδα φιλοξενεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζευγαριών στην Αθήνα

Δελτία Τύπου Ομοσπονδίας

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading στην κατηγορία των Ζευγαριών (European Cheer Doubles Championships), διοργανώνεται στην Αθήνα και το Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου (TAE KWON DO), το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018.

Περίπου 190 αθλητές, προπονητές και υποστηρικτές, προερχόμενοι από 16 χώρες συμπληρώνουν την διοργάνωση που διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Αυστρία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Τσεχία, Κροατία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Ελβετία, Ολλανδία, Ουκρανία, Αγγλία, Γεωργία και Ελλάδα, είναι χώρες που λαμβάνουν μέρος και απαρτίζουν τους 120 αθλητές που θα διαγωνιστούν σε 2 ηλικιακές κατηγορίες στο DOUBLE FREESTYLE POM & DOUBLE CHEER HIP HOP.

Τα 60 διαγωνιζόμενα προγράμματα αναμένεται να παρακολουθήσουν, στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου, περισσότεροι από 1.500 θεατές και φίλοι του αθλήματος.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να φιλοξενούμε και να διοργανώνουμε για πρώτη φορά στην Αθήνα μία τόσο σημαντική εκδήλωση. Οι Έλληνες έχουν αποδείξει πως στηρίζουν τον αθλητισμό. Είμαστε βέβαιοι για την απόλυτη επιτυχία της διοργάνωσης και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες», αναφέρει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading Μιχάλης Φουντεδάκης.

Παράλληλα θα διεξαχθούν άλλες δύο μεγάλες διοργανώσεις, το Ευρωπαϊκό Ανοιχτό Πρωτάθλημα Cheerleading 2018 με την Cheer League και το Super Cup 2018.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟY

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp