«Φλερτάρουν» με την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ζευγαριών οι Αμαζόνες

Δελτία Τύπου Σωματείων

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

«Αγκαλιά» με την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Cheerleading 2024 βρίσκονται οι Κατερίνα Λαουράκη και Μάρι Μαρτσιλασβίλη.

Το ελληνικό ζευγάρι διέπρεψε στον διεθνή αγώνα της European Cheer League που διεξήχθη στην Πολωνία και κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία JUNIOR CHEER FREESTYLE POM. Ο αγώνας αυτός αποτελούσε κριτήριο για τα ζευγάρια, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Οι Αμαζόνες έλαβαν συνολικά 150 βαθμούς και ήρθαν τρίτες ανάμεσα σε 15 ομάδες. Την αποστολή συνόδευσε η χορογράφος Ιωάννα Φουντεδάκη.

Η γενική γραμματέας του συλλόγου Ευαγγελία Κρητικού με αφορμή τη νέα μεγάλη επιτυχία δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βλέπω τις αθλήτριες των Αμαζόνων να διαπρέπουν στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Κατερίνα και την Μάρι για την αφοσίωση και την αγάπη στο άθλημα. Το 2023, που ήταν αναμφίβολα η καλύτερη χρονιά του συλλόγου μας, κλείνει με μία μεγάλη επιτυχία και αναμένουμε με αγωνία το νέο έτος και τις νέες προκλήσεις.»

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp