Έξι μετάλλια για την Ελλάδα στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Featured, Δελτία Τύπου Ομοσπονδίας

Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Η πρώτη ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Cheerleading που διεξάγεται στο Όσλο βάφτηκε… γαλανόλευκη!

Η ελληνική αποστολή θριάμβευσε και κατέκτησε συνολικά έξι μετάλλια κατά την πρώτη ημέρα των αγώνων. Η ραγδαία ανάπτυξη του αθλήματος είχε ως αποτέλεσμα και οι 21 ομάδες που αγωνίστηκαν την πρώτη ημέρα του πρωταθλήματος να πρωταγωνιστήσουν και οι έξι να ανέβουν στο βάθρο!

Πιο συγκεκριμένα η Ελλάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με τις Γερογιάν-Θανάση  στην κατηγορία Senior double Cheer Hip Hop των Αποσπεριδων!

Στην Κατηγορία στην κατηγορία Senior All Girl Elite το Ελληνικό Αστέρι κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και η Πυραμίς το χάλκινο.

Στην κατηγορία Junior Coed Advanced  το Ελληνικό Αστέρι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, όπως ακριβώς και στην κατηγορία: Junior All Girl Advanced

Τέλος χάλκινο μετάλλιο στο Junior double Cheer Hip hop φόρεσαν στο στήθος το δίδυμο (Κουβελέτσου- Ντοκα ) από τους Ευαθλους Τρικάλων

Εκτός από τα έξι μετάλλια η Ελλάδα είχε και πέντε προκρίσεις στους τελικούς. Να θυμίσουμε ότι την Παρασκευή και το Σάββατο διεξάγονται οι προκριματικοί και οι πέντε καλύτερες ομάδες προκρίνονται στους τελικούς της Κυριακής.

Τα εισιτήρια για τις πέντε καλύτερες ομάδες πήραν οι: Rigel (Youth Pom), Amazons Dream Team (Youth Hip Hop), Electra  και Myrtali Dancers (Junior Jazz), Pandora (Senior Jazz)

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp