Ελληνικές διακρίσεις στην Ιταλία!

Δελτία Τύπου Ομοσπονδίας

Με σημαντικές διακρίσεις επέστρεψε από την Βερόνα της Ιταλίας η ελληνική αποστολή που έλαβε μέρος στο Cheer Open Gardaland 2022, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022.

Τα ελληνικά ζευγάρια από τους συλλόγους Ελληνικές Σταγόνες και Ελληνικό Αστέρι εξασφάλισαν ακόμα μία συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Cheer League και στοχεύουν στην πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2023.

Όλες οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους απέναντι σε αξιοσημείωτους αντιπάλους, και κατάφεραν να λάβουν σημαντικές διακρίσεις:

1η θέση – Junior Cheer Freestyle Pom / Πατού– Παπατκούδη (Ελληνικό Αστέρι)

2η θέση – Senior Cheer Freestyle Pom / Ανδρεανίδου – Αποστολάτου (Ελληνικό Αστέρι)

3η θέση – Junior Cheer Freestyle Pom / Λαουράκη – Μαρτσιλασβίλι (Ελληνικές Σταγόνες)

8η θέση – Junior Cheer Freestyle Pom / Μπλουγκούρα – Χατζημιχαήλ (Ελληνικό Αστέρι)

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Τσιρλίντινγκ συγχαίρει όλες τις αθλήτριες για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση, καθώς και για τις θέσεις που κατέβαλαν και εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα ζευγάρια στην πορεία τους προς το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2023».

Τέλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, Μιχάλης Φουντεδάκης, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, συνεχάρη τον πρόεδρο της Ιταλικής Ομοσπονδίας Cheerleading, Ivo Sequani, για την διοργάνωση και συζήτησαν για το μέλλον του αθλήματος, ενώ παράλληλα η Ελληνική Ομοσπονδία προσκάλεσε την ιταλική ομάδα των adaptive abilities, στην χώρα μας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp