Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού  Γιάννη Βρούτση

31 Οκτωβρίου 2023

Η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading χαιρετίζει την επαναλειτουργία της αίθουσας Κασιμάτης στο ΟΑΚΑ. Παρά το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την στατικότητα του σκεπάστρου «Καλατράβα» η ηγεσία του υπουργείου Αθλητισμού έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά προσπαθώντας να βρεθεί άμεσα λύση στο μεγάλο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί.

Η αίθουσα «Κασιμάτης» είναι ένας χώρος που φιλοξενεί δεκάδες ομοσπονδίες και συλλόγους και χιλιάδες αθλητές που χτίζουν καθημερινά τα όνειρά τους μέσα στο γήπεδο. Το κλείσιμο της αίθουσας και κατ’ επέκταση όλου του ΟΑΚΑ, προκάλεσε μεγάλη ανησυχία και προβληματισμό.

Η πολιτική βούληση, όμως, του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και των συνεργατών του, έδωσε μία σημαντική λύση και ταυτόχρονα μια μεγάλη ανάσα σε χιλιάδες αθλητές που θα επιστρέψουν στο… σπίτι τους!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading, η οποία χρησιμοποιεί την αίθουσα «Κασιμάτης» για την προετοιμασία των Εθνικών Ομάδων θα ήθελε να συγχαρεί τόσο τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, όσο και τους συνεργάτες του, καθώς με πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια όλων, μπόρεσαν κι έλυσαν ένα σοβαρότατο πρόβλημα.