ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΜΑΖΟΝΕΣ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΜΑΖΟΝΕΣ

Σάρωσαν οι Αμαζόνες Βάρης στο Cheerleading με 26 μετάλλια

Με τρομερή επιτυχία ολοκληρώθηκε για τις Αμαζόνες Βάρης, το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do). Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων, συμμετείχε στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading και στο 6ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα και η συγκομιδή της ήταν 26 μετάλλια εκ των οποίων 15 χρυσά, 8 αργυρά και 3 χάλκινα, τα περισσότερα μάλιστα από κάθε άλλη ομάδα στις διοργανώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, από το 1ο Πανελλήνιο, συγκέντρωσε 15 (8 χρυσά, 5 αργυρά και 2 χάλκινα) και από το 6ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα 11 (7 χρυσά, 3 αργυρά και 1 χάλκινο).

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη για τις αγωνιστικές επιδόσεις των Αμαζόνων Βάρης. Τόσο στα ομαδικά αγωνίσματα, όσο και στα ζευγάρια, πετύχαμε πολύ μεγάλες διακρίσεις και μπήκαμε στα μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες που λάβαμε μέρος. Η σωστή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο από όλους μας και παράλληλα τον καθένα ξεχωριστά, επιβραβεύεται με τα χαμόγελα των παιδιών την ώρα της απονομής των μεταλλίων», αναφέρει η Υπεύθυνη των Ακαδημιών, Αμαζόνες Βάρης, Ευαγγελία Κρητικού.

Οι Αμαζόνες Βάρης, που αποτελούν και τον ιδρυτήριο σύλλογο της νεοσύστατης Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading – Αθλητικού Ομαδικού Χορού (ΕΟΤ-ΑΟΧ), εντυπωσιάζουν κάθε χρόνο με τις αθλητικές τους επιδόσεις.

novasports.gr