Δέκα ακόμα μετάλλια διεκδικεί η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τσιρλίντινγκ

Δελτία Τύπου Ομοσπονδίας

Δέκα ακόμα μετάλλια διεκδικεί η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τσιρλίντινγκ

Με έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον θα διεξαχθούν οι τελικοί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τσιρλίντινγκ. Κατά την δεύτερη ημέρα της κορυφαίας διοργάνωσης της γηραιάς Ηπείρου οι ελληνικές ομάδες πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις, κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα και προκρίθηκαν στις πέντε καλύτερες ομάδες ανά κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα τέσσερις ομάδες εξασφάλισαν την πρόκριση για τους τελικούς της Κυριακής. Στην κατηγορία Senior Hip Hop οι Αμαζόνες και Αποσπερίδες προκρίθηκαν πανηγυρικά στον τελικό, ενώ στα Junior Hip Hop ο τελικός θα διεξαχθεί με δύο ελληνικές ομάδες τις Υάδες και τις Αμαζόνες.

Παράλληλα το Ελληνικό Αστέρι που αγωνίστηκε στην κατηγορία Senior All Girls Elite, περιμένει να μάθει την Κυριακή αν κατέκτησε ένα μετάλλιο, μιας και ο τελικός της κατηγορίας έγινε το Σάββατο. Από την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση στις κατηγορίες Youth Pom και Youth Hip hop οι Αμαζόνες, στη Junior Jazz το Ελληνικό Αστέρι και η ΑΓΟΠ Μυρτάλη και στην κατηγορία senior Jazz το ελληνικό Αστέρι.

Αναμφίβολα πρόκειται για τεράστια επιτυχία η συμμετοχή εννιά ομάδων στους τελικούς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Οι εμφανίσεις των προκριματικών, πάντως, δείχνoουν ότι η Ελλάδα θα κατακτήσει πολλά μετάλλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χώρα μας έχει ήδη κατακτήσει τέσσερα μετάλλια. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Εύα Βενέτη – Ασημινα Κουβελετσου στην κατηγορία senior double cheer hip hop (Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Ευαθλοί). Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Άνθια Πατού και Παρασκευή Παπατκούδη junior freestyle Pom double (Ελληνικό Αστέρι). Στην τρίτη θέση ήρθαν οι Κατερίνα Αποστολάτου και Νινα Ανδρεανιδου στην κατηγορία senior freestyle Pom double (Ελληνικό Αστέρι), ενώ οι Cygnus του ΑΣ Ελληνικό Αστέρι στην κατηγορία Junior All Girl Advanced (Ελληνικό Αστέρι) φόρεσαν στο στήθος το χάλκινο μετάλλιο!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp