Ανεπανάληπτη επιτυχία για τις Αμαζόνες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Δελτία Τύπου Σωματείων

Δελτίο Τύπου
Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Ανεπανάληπτη επιτυχία για τις Αμαζόνες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Οι Αμαζόνες… μάγεψαν στην Βερόνα και πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τσιρλίντινγκ. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες έλαμψαν στην πανέμορφη ιταλική πόλη, κατέκτησαν τρία μετάλλια και απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι το σπουδαίο ταλέντο και η σκληρή δουλειά ανταμείβεται.

Είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογός μας κατακτά μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και όπως είναι φυσικό η συγκίνηση ήταν τεράστια με τα δάκρυα χαράς να γεμίζουν συναισθηματικά την ατμόσφαιρα που θα μείνει για πάντα χαραγμένες στην μνήμη όλων. Άλλωστε οι Αμαζόνες ήταν μέρος της τεράστιας Ιστορίας που γράφτηκε στην Βερόνα, καθώς η Ελλάδα έκανε ρεκόρ συγκομιδής μεταλλίων σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που 10 ομάδες ανέβηκαν στο πόντιουμ των νικητών.

Η μυθολογία αναφέρει ότι οι Αμαζόνες ήταν τρανές πολεμίστριες και οι… σύγχρονες Αμαζόνες «πάλεψαν» με ισχυρότατες ομάδες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και βγήκαν νικήτριες!

Τα μετάλλια ήρθαν στην κατηγορία Senior Hip Hop, όπου ακούστηκε ο Εθνικός ύμνος προς τιμήν των κοριτσιών μας. Παράλληλα η ομάδα μας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία  Youth Hip Hop και το χάλκινο στην κατηγορία Junior Hip Hop.

Από εκεί και πέρα, μία ανάσα από το μετάλλιο έφτασαν οι Αμαζόνες στην κατηγορία Youth Pom. Μετά από σκληρή εμφάνιση κατέλαβαν την 4η θέση κι έμειναν εκτός βάθρου για μόλις 0,1 βαθμούς στην πρώτη τους Ευρωπαϊκή εμφάνιση!

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Αμαζόνες στην Junior Pom και κατέλαβαν την 7η θέση. Σε μία εξαιρετικά δύσκολη κατηγορία Senior Pom οι Αμαζόνες ήρθαν όγδοες πραγματοποιώντας πολύ ελπιδοφόρα εμφάνιση. 

Τέλος στις απονομές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βραβεύτηκαν οι κορυφαίες ομάδες στην Cheer League για το 2022. Οι Αμαζόνες ήταν οι νικήτριες της ευρωπαϊκής λίγκας για το 2022 σε δύο μάλιστα κατηγορίες στην Senior Pom και Junior Pom.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Εθνικός ύμνος για τις Αμαζόνες
που στέφθηκαν Πρωταθλήτριες Ευρώπης!!!
Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!

Οι Αμαζόνες χάρισαν στην Ελλάδα
τρία μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Δείτε το αφιέρωμα για τις μεγάλες επιτυχίες!

Διακρίσεις ΑΜΑΖΟΝΩΝ - Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2023 (videos)

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να κατεβάσετε όλα τα παραπάνω videos με τις διακρίσεις των ΑΜΑΖΟΝΩΝ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2023!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp