Αναχώρησε για Τσεχία η Ελληνική αποστολή

Δελτία Τύπου Ομοσπονδίας

Δελτίο Τύπου Νο  3
Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουνίου το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading στην Πράγα

Για την Πράγα αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης 22 Ιουνίου 2017, η Ελληνική αποστολή του Cheerleading που θα συμμετάσχει στο 7ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξάγεται το Σάββατοκύριακο 24 και 25 Ιουνίου 2017 στην πρωτεύουσα της Τσεχίας.

Την αποστολή απαρτίζουν 57 αθλήτριες, συνοδευόμενες από τρεις προπονήτριες της Ελληνικής Ομοσπονδίας, τις Βάσια Τσουλαρίδη, Μπέτυ Σακελάρη και Ευαγγελία Κρητικού.

Μέρος στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αναμένεται να λάβουν περισσότεροι από 3.500 αθλητές από 25 χώρες της Ευρώπης. Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί σε 6 κατηγορίες, ανάλογα με το είδος του χορού και την ηλικία των συμμετεχόντων. Οι τρεις ομάδες που θα βρεθούν στην Tipsport Arena της Πράγας είναι οι Ελληνικές Σταγόνες (Greek Drops), οι  Αμαζόνες (Βάρης) και ο ΑΓΟΠ Μυρτάλη.

Η Ελληνικές συμμετοχές

Team Senior Free Style Pom – Ελληνικές Σταγόνες (Greek Drops)
Team Senior Free Style Pom – ΑΓΟΠ Μυρτάλη
Team Junior Free Style Pom – ΑΜΑΖΟΝΕΣ

Team Senior Cheer Hip Hop – Ελληνικές Σταγόνες (Greek Drops)
Τeam Senior Cheer Hip Hop – ΑΓΟΠ Μυρτάλη

Team Junior Cheer Jazz – ΑΜΑΖΟΝΕΣ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

[av_masonry_gallery ids=’6553,6552,6551′ items=’24’ columns=’3′ paginate=’pagination’ size=’flex’ orientation=” gap=’large’ overlay_fx=” container_links=’active’ id=” caption_elements=’none’ caption_styling=” caption_display=’always’ color=” custom_bg=” av-medium-columns=” av-small-columns=” av-mini-columns=” av_uid=’av-31h41y’]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp