Αναχώρησε για Ορλάντο η ελληνική αποστολή Cheerleading

Δελτίο Τύπου

Μ.Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Το Ελληνικό Αστέρι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading

Στο Ορλάντο της Αμερικής ταξιδεύουν οι ομάδες από τον σύλλογο Ελληνικό Αστέρι που έχουν προκριθεί για να αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading, το τριήμερο 20-21-22 Απριλίου 2022.

Η εθνική ομάδα που εκπροσωπεί την χώρα μας, μετέχει σε δύο αγωνίσματα, Team Senior Cheer Jazz και Doubles Senior Cheer Freestyle Pom και λαμβάνει μέρος στους προκριματικούς την Πέμπτη 21/4 στις 13:38 (20:38 ώρα Ελλάδος) & 11:14 (18:14 ώρα Ελλάδος) αντίστοιχα, με στόχο την πρόκριση στα τελικά των αγωνισμάτων την Παρασκευή 22/4 στο ESPN Wide World of Sports Complex.

Της 23μελής ελληνικής αποστολής στις ΗΠΑ, ως αρχηγός, ηγείται ο υπεύθυνος του συλλόγου Ελληνικό Αστέρι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, Κωσταντίνος Αθανασιάδης.

Κατά την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής, στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος βρέθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, Μιχάλης Φουντεδάκης και η Γενική Γραμματέας, Ευαγγελία Κρητικού που ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις ομάδες τις Θεσσαλονίκη και προέτρεψαν τις αθλήτριες και τους αθλητές να απολαύσουν την εμπειρία του Παγκοσμίου και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ευχή όλων η επιστροφή της ομάδας με μετάλλιο στα αποσκευές τους!

Η διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Cheerleading στο Ορλάντο θα προβληθεί σε livestreaming από την επίσημη ιστοσελίδα της ICU, cheerunion.org και μαζί με την Ελλάδα συμμετέχουν πάνω από 50 χώρες απ’ όλο τον πλανήτη.