Αναχώρησαν για Ορλάντο οι Εθνικές Ομάδες Cheerleading

Featured, Δελτία Τύπου Ομοσπονδίας

Δελτίο Τύπου
Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Αναχώρησαν για Ορλάντο
οι Εθνικές Ομάδες
Cheerleading

Με 107 μέλη, αναχώρησε η ελληνική αποστολή των Εθνικών ομάδων του Cheerleading για το Ορλάντο των ΗΠΑ και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading που θα πραγματοποιηθεί 24-26 Απριλίου 2024 στο ESPN Wide World of Sports Complex.

Η ελληνική αποστολή απαρτίζεται από 7 ομάδες και 98 αθλητές και αθλήτριες, τριών συλλόγων-μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading και 9 συνοδούς (προπονητές, ιατρός, μέλη της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων). Αρχηγός της ελληνικής αποστολής είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading Μιχάλης Φουντεδάκης που δήλωσε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος πριν την αναχώρηση των εθνικών ομάδων:

«Η μεγαλύτερη ελληνική αποστολή Cheerleading σε Παγκόσμια διοργάνωση μέχρι σήμερα. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή να εκπροσωπείς την χώρα σου στο εξωτερικό και πόσο μάλλον σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Εύχομαι πολλές επιτυχίες σε όλες τις ομάδες και να επιστρέψουμε με διακρίσεις και μετάλλια στις αποσκευές μας».

Ο σύλλογος Ελληνικό Αστέρι από τη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading με 3 ομάδες και ένα ζευγάρι: Team Senior Jazz, Team Youth Pom, Junior Cheerleading All Girls L4 και το ζευγάρι της κατηγορίας Senior Pom Double Αποστολάτου – Ανδρεανίδου. Από τον σύλλογο Αμαζόνες ταξιδεύουν για Αμερική δύο ομάδες, η Team Senior Hip Hop  και η Team Senior Pom. Τέλος, από τον σύλλογο Αποσπερίδες στο ESPN Wide World of Sports Complex θα βρεθεί το ζευγάρι Γερογιάν – Θανάση που θα αγωνιστεί στην κατηγορία Senior Hip Hop Double.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp