Χορευτικό Υπερθέαμα στο Αμαζόνειο Φεστιβάλ

Δελτία Τύπου Σωματείων

Σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Βάρης, διεξήχθη το Αμαζόνειο Φεστιβάλ Γυμναστικής και Χορού, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024.

Οι ομάδες του συλλόγου Αμαζόνες, παρουσίασαν τις χορογραφίες και τα αγωνιστικά τους προγράμματα παρουσία του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου που συνεχάρη όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές για τις αγωνιστικές τους επιδώσεις.

Παράλληλα παρουσιάστηκαν τα προγράμματα των εθνικών ομάδων που αποτελούνται από αθλήτριες των Αμαζόνων οι οποίες έχουν προκριθεί και θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2024 στη Νορβηγία. Μεταξύ αυτών, την καινούργια τους χορογραφία παρουσίασαν οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης 2023 Senior Cheer Hip Hop.

Ο κ. Κωνσταντέλλος ευχήθηκε καλή επιτυχία τόσο για το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading και το Olympus All Star Cheer Open το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων αλλά και στις εθνικές ομάδες που θα βρεθούν στο Όσλο της Νορβηγίας.

Από τη μεριά τους, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αμαζόνες Μιχάλης Φουντεδάκης και η Γενική Γραμματέας Ευαγγελία Κρητικού, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την πολύτιμη στήριξη του Δήμου προς τον Σύλλογο της Βάρης.

Υποστηρικτές του Αμαζονείου Festival:Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, FILA, CGS, BeActive, Unicorg.