Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος με… cheerleading!

Δελτία Τύπου Ομοσπονδίας

Δελτίο Τύπου
Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος με… cheerleading!

Με άρωμα Cheerleading πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση και ο τερματισμός του «ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος 2024» σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Στη Συμπρωτεύουσα κατά την παρουσίαση των ποδηλατικών ομάδων στις 14 Μαΐου, οι εθνικές ομάδες Youth Pom, Junior All Girls και Cheerleading COED, που αποτελούνται από αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου Ελληνικό Αστέρι της Θεσσαλονίκης, παρουσίασαν μέρος των αγωνιστικών τους χορογραφιών μπροστά στον Λευκό Πύργο.   

ΔΕΗ International Tour of Hellas – Team Managers Meeting, Thessaloniki City Hall, 14/5/2024. Photo: Nassos Triantafyllou / Cycling Greece

Στην Αθήνα και το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο πραγματοποιήθηκε ο τερματισμός και οι απονομές του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος με τις Πρωταθλήτριες Ευρώπης 2023 Senior Hip Hop αποτελούμενες από αθλήτριες του συλλόγου Αμαζόνες, να παρουσιάζουν μέρος της αγωνιστικής χορογραφίας.

ΔΕΗ International Tour of Hellas – Stage 5, Athens, Acropolis-Panathenaic Stadium, 19/5/2024. Photo: Nassos Triantafyllou / Cycling Greece

Η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading και ο πρόεδρος Μιχάλης Φουντεδάκης συγχαίρει τους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση του «ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος 2024» και ευχαριστεί για την πρόσκληση συμμετοχής στους αθλητές και τις αθλήτριες των εθνικών ομάδων cheerleading να βρεθούν στην διοργάνωση!

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp